Marikultura

Proizvodnja i montaža opreme za uzgoj ribe

Kavezi
Prednosti koje donose kavezi iz polietilena

Kavezi za uzgoj ribe su poznati po svojoj operativnoj stabilnosti, izdržljivosti, optimalnoj iskoristivosti i lakom korištenju. Izrađujemo ih u dva osnovna oblika : okrugli i četvrtasti (pravokutni).

Napravljeni su od polietilena visoke gustoće, izdržljivog materijala koji odlično kombinira fleksibilnost i čvrstoću. Ova svojstva su itekako važna za ekstremne uvjete koji znaju vladati na vodenoj površini.

Ne sadrže drvenih niti željeznih dijelova pa su zato vrlo pogodni za stresne uvjete obalnog pojasa mora i rijeka, te se lako održavaju.

Suprotno nekim zabludama, ne ispuštaju štetne plinove niti su dio hranidbenog lanca morskih ili riječnih organizama. Dakle, ekološki su veoma prihvatljivi.

Kaveze radimo prema zahtjevima naručioca u dva osnovna oblika: okrugli i četvrtasti (pravokutni). Montiramo isključivo kaveze koji su namijenjeni proizvodnji ribe u obalnom pojasu (engl. in shore cages).

Osim kaveza nudimo i platforme odnosno pontone za ribogojilišta te hranilice. Nastojimo našom ponudom obuhvatiti sve potrebne elemente tretmana ribe u marikulturi.

Okrugli kavezi

Četvrtasti kavezi

Pontoni (radni) za uzgajališta
Čamci
Oprema


Montažni (servisni) stupovi za kaveze

Uzgonske bove

Staze za kaveze

Hranilice

Baje – posude za ribu

Nosači mreža (galebina) u kavezu

Bove za uzgoj školjki
Bazeni za uzgoj ribe i jegulja