Datum stupanja na snagu: 25.05. 2018

Tvrtka Montažer Smola d.o.o. (u nastavku „mi“, „nama“, „naš“, “poduzeće”, “tvrtka”, itd.) je vlasnik web stranice http://montazer-smola.hr („web stranica“).

Svrha ove stranice je informiranje posjetitelja o upotrebi, prikupljanju i upravljanju osobnim podacima posjetitelja web stranice kao i odabirima koji su povezani s tim podacima. Možemo koristiti neke od vaših osobnih podataka u svrhu unaprjeđenja web stranice. Pristankom na prikupljanje podataka slažete se s njihovom obradom u skladu s ovom uvjetima.

Prikupljanje podataka i njihovo korištenje.

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija, isključivo u svrhu obrade ponuda i unaprjeđenja usluge na web stranici.

Vrste podataka

Osobni podaci

Prilikom korištenja web stranice, od vas se može tražiti unos određenih podataka koji se klasificiraju kao osobni podaci, a koji se mogu koristiti u svrhu obrade ili kontakta. Ti osobni podaci uključuju:

 • Email adresa
 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • Kolačići i podaci o upotrebi i dijagnostici

Podaci o upotrebi i dijagnostici

Može se dogoditi da prikupljamo podatke o tome kako se naša web stranica koristi i kako joj se pristupa. To uključuje IP adrese, vrste preglednika, verzije preglednika, stranice koje ste posjetili, vrijeme i datum posjeta, trajanje posjeta i ostale slične podatke.

Kolačići (cookies)

Koristimo kolačiće kako bismo pratili i bilježili određene aktivnosti na web stranici. Kolačići su malene datoteke koje mogu uključivati jedinstvene identifikatore. Kolačići se šalju u vaš preglednik i zatim pohranjuju na računalu, odnosno uređaju kojim pristupate web stranici. Ove tehnologije koristimo radi unaprjeđenja usluge i analiza.

Vašem pregledniku možete zabraniti preuzimanje kolačića.

Primjeri kolačića koje koristimo:

 • Kolačići za sesije. Ovi kolačići koriste se za rad naše usluge (web stranice).
 • Kolačići za postavke. Ovi kolačići služe za pamćenje odabira i postavki na web stranici.
 • Sigurnosni kolačići. Ovi kolačići koriste se u sigurnosne svrhe.

Popis kolačića:

CookieTypeDurationDescription

Korištenje podataka

Montažer Smola d.o.o. koristi prikupljene podatke:

 • Za održavanje i unaprjeđenje web stranice
 • Za izradu ponude, predračuna, fakture i ostalih službenih dokumenata u poslovanju
 • Kako biste mogli sudjelovati u interaktivnim značajkama web stranice
 • Za korisničku podršku
 • Za analiziranje i obradu informacija u svrhu unaprjeđenja web stranice i usluge
 • Za praćenje načina korištenja web stranice
 • U svrhu sprječavanja i detektiranja tehničkih problema

Prijenos podataka

Informacije, uključujući vaše osobne podatke, mogu se prenositi na računala izvan vaše matične države ili županije, u druga mjesta u kojima su na snazi zakoni različiti od onih u državi u kojoj se nalazite.

Ako ste locirani izvan Republike Hrvatske i odlučite podijeliti osobne podatke s nama, moramo vam dati do znanja da će se ti podaci prenijeti u Hrvatsku gdje će biti obrađivani i pohranjeni.

Pristankom na uvjete korištenja i unosom vaših podataka u web stranicu smatra se da pristajete na njihov prijenos.

Montažer Smola d.o.o. će podnijeti sve potrebne korake kako bi se osiguralo sigurno upravljanje podacima, u skladu sa zakonom. Vaši osobni podaci neće se prenositi u zemlje i organizacije u kojima ne postoje prikladni mehanizmi kontrole i sigurnog pohranjivanja.

Objavljivanje podataka

Pravni zahtjevi

Montažer Smola d.o.o. može objaviti vaše osobne podatke u slučaju:

 • Pridržavanja zakonskih obveza
 • Zaštite i obrane prava i vlasništva tvrtke Montažer Smola d.o.o.
 • Sprječavanja mogućih pogrešaka ili zlonamjernih radnji usmjerenih prema web stranici i poduzeću
 • Zaštite osobne sigurnosti korisnika web stranice ili javnosti
 • Zaštite od zakonske odgovornosti

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka je naš prioritet, ali moramo upozoriti da niti jedan način prijenosa putem interneta ili niti jedan način elektronske pohrane nije 100% siguran. Iako nastojimo učiniti sve što je u našoj snazi da zaštitimo podatke, ne možemo garantirati apsolutnu sigurnost.

Pružatelji usluge

Ponekad koristimo usluge trećih kompanija koji izvršavaju uslugu u naše ime ili nam pomažu u analizama. Te treće kompanije imaju pristup vašim osobnim podacima, samo u svrhu izvršavanja potrebnih usluga te su obavezne čuvati ih u skladu sa zakonom.

Google Analytics

Koristimo usluge ovoga servisa kako bismo prikupili dodatne informacije o korištenju naše web stranice.

 • Google Analytics je servis za analiziranje web stranica kompanije Google.  Google koristi prikupljene podatke za praćenje i nadziranje korištenja naše web stranice. Ti podaci dijele se i s ostalim Googleovim uslugama. Google prikupljene podatke može koristiti za kontekstualizirane i personalizirane oglase unutar vlastite oglašivačke mreže. Možete isključiti dijeljenje svojih aktivnosti s Google Analytics servisom instaliranjem dodatka za pretraživač. Za više informacija o Googleovoj zaštiti podataka posjetite: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Poveznice na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati poveznice na vanjske web stranice koje nisu u našem vlasništvu. Ako otvorite takvu poveznicu, pretraživač će vas odvesti na tu web stranicu. Nemamo kontrolu nad sadržajem koji objavljuju druge web stranice, niti znamo koja su njihova pravila kada je u pitanju zaštita podataka korisnika. Savjetujemo da pročitate pravila o zaštiti podataka na svakoj stranici koju posjetite kako biste se upoznali na koji način se vaši podaci obrađuju.

Izmjene Zaštite privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati Zaštitu privatnosti. Svaka izmjena bude navedena na ovoj web stranici.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja o Zaštiti privatnosti ili svojim osobnim podacima možete nas kontaktirati:

 • E-mailom: montazer-smola@sk.t-com.hr
 • Telefonom: 044 684 828